HTML

Friss topikok

  • benford: @Senta.: Köszönöm Senta, kedves vagy! :) (2009.10.10. 23:28) Szuper ékszerek!
  • Ismeretlen_974: Na, a blogolós mindenedet! Hogy mik ki nem derülnek! ;) (2008.12.27. 09:31) Hangos kacajom törte meg az utca zaját :)
  • Ismeretlen_100993: nahát ilyet!Pont a napokban tüztem ki célul,hogy fejlesztem az "erőimet"...erre pont ezt a bejegyz... (2008.09.23. 17:16) INTUITIO
  • vktimi: Jaja...és a lelkük a legnagyobb erogénzónájuk :D (2008.09.20. 22:53) MILYÜK VAN A NŐKNEK?
  • vktimi: :-)) Ezért készítek mindig papírt és tollat az ágyam mellé esténként...remekül megtanultam vakon í... (2008.09.20. 22:52) Az ellentmondások, amiket nem értesz

Linkblog

2008.06.26. 15:04 benford

Az ellentmondások, amiket nem értesz

Hogy lehet, hogy tegnap még így érzett, ma meg már úgy? Hogy lehet, hogy mást gondol, mint amit mond? Hogy lehet, hogy én magam is tegnap még az életemet leéltem volna vele, ma pedig már inkább irritál, menekülnék.
Jaj istenem mi van velem?

Elmondom jó?

Az úgy van, hogy vannak pillanatok, amikor a benyomást, az igazságot, a szükségességet a kozmikus tudatból merítjük, s van amikor egóból vagy az objektív tudatunkból nyomjuk.

Sokszor előfordul, hogy a hajnali derengésben, a csendben, nyugalomban a fejünkben is elkezd valami derengeni. Pillanatokra átsuhan rajtunk a megoldás. Igaz? Igaz! :D ( az sem véletlen, hogy sok művész beszél arról, hogy ilyenkor jön az ihlet. Az ihlet nem más mint ugyan ez a kapcsolat a felsőbb tudattal)

Megmutatja magát ha rövid időre is, a gnoszt. A gondolatok közti megfejtés. Ekkor boldogok vagyunk. Még nehéz, embert- és lelket próbáló időkben is segít könnyebbült boldogsághoz jutni egy ilyen momentum. Kapcsoltba kerültünk a legfelsőbb okossággal, akit nem muszáj hívni sehogy, de ha nagyon akarod, legyen ő Isten. Mindenkiben ott van ha hagyja.
Ezért vagyunk mi Isten. Te meg én meg mi mindannyian = ISTEN

Aztán elkezdünk gondolkodni..... és baromira összezavarodunk, és össze-vissza beszélünk, és mi sem értjük má hogy mi van...
Csalódások esetén is csak az agyunkkal működünk, elszakadva a Mindent-tudótól...

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://benford.blog.hu/api/trackback/id/tr46960188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vktimi 2008.09.20. 22:52:13

:-)) Ezért készítek mindig papírt és tollat az ágyam mellé esténként...remekül megtanultam vakon írni...másnap pedig ott vár a papíron az éjjeli titok, amin megint törhetem az agyam, nooooomeg gyönyörködhetek is benne :D
süti beállítások módosítása